A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Українці зібрали повний комплект медалей на кубкові світу з пара триатлону

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 10 червня 2024 року о 12:15

Неймовірно виступили українські пара триатлоністи на кубкові світу з триатлону серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору, який з 04 по 09 червня проходив у італійському місті Таранто, і в якому взяли участь 90 спортсменів з 22 країн світу.  Національна паралімпійська збірна команда України з триатлону була представлена 4 спортсменами  - усі представники Київської області, вихованці тренерів Романа Короля, Тетяни Ліщинської, Олексія Цілувальникова та Раїси Лагутенко -  які вибороли три високі нагороди кубку світу:

  • Валерій Перехрест - 1 місце у категорії PTS3 з часом 01:19:09. Валерій Перехрест - дебютант міжнародних змагань!
  • Аліса Колпакчи - 2 місце у категорії PTS5 з часом 01:16:25
  • Віта Олексюк з гайдом Наталією Мацупко - 3 місце у категорії PTVI з часом 01:14:33

На жаль, Анатолій Варфоломєєв з гайдом Романом Королем не змогли здобути високих нагород і посіли 5 місце у категорії PTVI з часом 01:07:20.

Зауважимо, що учасники змагалися на спринтерській дистанції з пара триатлону: 750 м плавання, 20 км велогонка та 5 км біг – стандартними дисциплінами, що є в програмі Паралімпійських ігор.

Щиро вітаємо наших пара триатлоністів та їхніх тренерів з такими заслужено високими результатами і бажаємо здобуття паралімпійських ліцензій до Парижу-2024!

Подяка усім партнерам та спонсорам, які підтримали нашу команду, наш Комітет на шляху до Парижу. Подяка компаніям Тойота-Україна, Visa, Citi, UCloude, Pautina.

#ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці  #ПараТриатлон #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCente #ШляхДоПарижу

Піднятися на початок