A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Всеукраїнська спартакіада «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю крокує по Україні

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 11 червня 2024 року о 15:20

Змаганнями з плавання наприкінці травня розпочалась ХХХІ Всеукраїнська спартакіада серед дітей з інвалідністю «Повір у себе», що вперше пройшли на Львівщині, у Західному реабілітаційно-спортивному центрі та ще й в щойно відкритому реабілітаційно-спортивному басейні. Змагання Спартакіади присвячені 33 річниці Незалежності України.

Власне під час урочистої церемонії відкриття змагань, у яких взяли участь начальник Львівської обласної військової адміністрації Козицький Максим, перший заступник Міністра молоді та спорту України Музика Юрій,   президент Національного комітету спорту людей з інвалідністю України Сушкевич Валерій, начальник Українського центру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт» Скугарева Оксана та інші поважні гості, директорці Центру Наталі Роді  з рук президента Федерації плавання України Андрія Власкова було вручено міжнародний сертифікат відповідност басейну.  

Понад 120 юних пара та деф плавців з 19 регіонів України  (Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська області та м.Київ) змагались за чемпіонство у 9 дистанціях: 200 м комплексним плаванням, 200 м вільним стилем, 50 м на спині, 50 м вільним стилем, 50 м брасом, 50 м батерфляєм, 100 м на спині, 100  вільним стилем та 100 м брасом. 

Одразу після плавання розпочалися змагання з волейболу, баскетболу та футболу, які пройшли на Закарпатті. А після Спартакіада продовжилась настільним тенісом. На початку липня відбудуться змагання з легкої атлетики у Волинській області. Отож, попереду у юних спортсменів  - великі перемоги! Бажаємо їм натхнення! Залишайтеся з телеканалом Equalympic, щоб бути в курсі останніх новин зі світу паралімпійського та дефлімпійського спорту. 

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці  #ПовірУСебе #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCente #Дефлімпійці

Піднятися на початок