A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Українці - перші у світі у дефплаванні за день до завершення чемпіонату світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 19 серпня 2023 року о 14:39

Національна дефлімпійська збірна команда з плавання утримує перше місце на VI чемпіонаті світу з плавання серед спортсменів з порушеннями слуху, що триває з 14 по 19 серпня у м. Буенос-Айрес, Аргентина, і в якому беруть участь спортсмени з 28 країн світу. Українські дефплавці вже вибороли 23 високі нагороди – 8 золотих, 8 срібних та 7 бронзових та вже кілька днів поспіль очолюють турнірну таблицю чемпіонату світу-2023.


У п’ятий передостанній і дуже непростий день чемпіонату світу в м. Буенос-Айрес (Аргентина) з плавання серед спортсменів порушеннями слуху спортсмени збірної команди України здобули 2 срібні та 1 бронзові нагороди:

  • Султанов Ілля (м. Київ) – срібло на дистанції 100 м на батерфляй
  • Естафета мікс 4x100м вільним стилем - срібло у виконанні: Султанов Ілля (м.Київ), Литвиненко Олексій (м. Київ), Махник Аніта (Дніпропетровська обл.), Тарасенко Дар’я (Кіровоградська обл.)
  • Коломієць Олексій (Чернігівська обл.) - бронза на дистанції 100м батерфляй

Сьогодні, 19 серпня – прикінцевий день змагань чемпіонату світу. Отож, вітаючи команду з перемогами, яка виступає у складі 16 дефлімпійців, вболіваємо ще дужче за наших спортсменів! Дивимось трансляції чемпіонату світу за лінком: https://youtube.com/@cadesARG

Разом переможемо!

#ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #ДефПлавання

Міністерство молоді та спорту України

Equalympic

Спортивна федерація глухих України

Піднятися на початок