A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна дефлімпійська збірна команда з плавання - перша у світі за дві дні до завершення чемпіонату світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 18 серпня 2023 року о 17:34

Національна дефлімпійська збірна команда з плавання очолила турнірну таблицю VI чемпіонату світу з плавання серед спортсменів з порушеннями слуху, що триває з 14 по 19  серпня у  м. Буенос-Айрес, Аргентина, і в якому беруть участь спортсмени з 28 країн світу. Українські дефплавці вже вибороли 20 високих  нагород – 8 золотих, 6 срібних та 6 бронзових та стали першими на чемпіонаті світу-2023.

У четвертий напружений день чемпіонату світу в  м. Буенос-Айрес (Аргентина) з плавання серед спортсменів порушеннями слуху спортсмени збірної команди України здобули 2 срібні та 3 бронзові нагороди:

  • Кремляков Владислав (Дніпропетровська обл.) – срібло на дистанції 50 м на спині
  • Естафета чоловіки 4x200м вільним стилем -  срібло у виконанні: Дудник Максим (м. Київ), Літвін Данило (Дніпропетровська обл.), Заулічний Євген (Дніпропетровська обл.), Зіненко Іван (м. Київ)
  • Наконечний Денис (м. Київ)   - бронза на дистанції 400м комплексним плаванням
  • Махник Аніта (Дніпропетровська обл.) – бронза на дистанції 400 м комплексним плаванням, бронза на дистанції 200 м батерфляй

Сьогодні, 18 серпня  – п’ятий передостанній день змагань чемпіонату світу. Отож, вітаючи команду з перемогами, яка виступає у складі 16 дефлімпійців, вболіваємо ще дужче за наших спортсменів! Дивимось трансляції чемпіонату світу за лінком: https://youtube.com/@cadesARG

Разом переможемо!



Міністерство молоді та спорту України

Equalympic

Спортивна федерація глухих України

Піднятися на початок