A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Хендбайк Павла Баля: перша перемога України

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 19 червня 2024 року о 11:03

Український паралімпієць Павло Баль - визнаний чемпіон з біатлону та лижних перегонів - розвиває свою кар'єру і у велоперегонах. Наразі він  - єдиний представник України з цього виду спорту у своєму класі. 

Перехід з лиж на хендбайк виявився непростим. Проте, незважаючи на зміни у тренувальному процесі, Павло продемонстрував вражаючі результати у цьому новому для себе виді спорту. Він впевнений, що тренування на хендбайку позитивно вплинули на його досягнення у зимовому сезоні. 

Завдяки зусиллям Павла Баля Україна поборолась ще за одну ліцензію у велоспорті та здобула її. Отож, Павло дебютуватиме на Паралімпіаді в Парижі у перегонах на шосе. І це вже третя ліцензія України у велоспорті  - 1 трек 2 - шосе.  Як йшов представник Львівщини до цієї ліцензії – у сюжеті телеканалу Equalympic. 

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com

 #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці 

#ПараВелоспорт #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок