A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Неймовірна новина: національна пара велозбірна вперше виборола ліцензію у велоспорті на хендбайках

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 18 червня 2024 року о 20:17


Павло Баль  - відомий світові пара біатлоніст та лижник, сьогодні отримав ліцензію на Паралімпіаду-2024 у велоспорті (шосе) та виступатиме у класі MH5 – це категорія спортсменів, які змагаються у сидячій позиції на хендбайках, тобто приводять велосипед у рух за рахунок верхнього плечового поясу. До речі, це вже третя ліцензія України у пара велоспорті. 

Програма пара змагань, в яких змагатиметься Павло, включає гонку з роздільним стартом - ІТТ на дистанції приблизно 25 км та групову гонку - RR на дистанції 60-65 км. Загалом на змаганнях з паравелосипедного спорту представлені 48 країн світу, зокрема у класі MH5 - 14 (Нідерланди, Франція, Італія, Португалія, Іспанія, США, Велика Британія, Китай, Таїланд, Колумбія, Естонія, Польща, Бразилія, Україна). 

Яким непростим був шлях представника Львівщини Павла Баля до цієї ліцензії – у сюжеті телеканалу Equalympic. Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com

 #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці

 #ПараВелоспорт #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter


Піднятися на початок