A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Інформаційно-аналітична студія «Шлях до Парижу»: у фокусі – пара велоспорт

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 19 червня 2024 року о 16:15


Дивимось аналітичну студію телеканалу Equalympic про підготовку до Паралімпіади-2024 у пара велоспорті і, зокрема, – про новий для України напрям у цьому виді спорту – хендбайк та єдиного українського представника у цьому класі – спортсмена зі Львівщини – Павла Баля.  

Поки готувалась студія – стало відомо, що цей відомий світові пара біатлоніст та лижник щойно отримав ліцензію на Паралімпіаду-2024 у велоспорті (шосе) та виступатиме у класі MH5 – це категорія спортсменів, які змагаються у сидячій позиції на хендбайках, тобто приводять велосипед у рух за рахунок верхнього плечового поясу.  І це вже третя ліцензія України у пара велоспорті: ще дві ліцензії у представника Донеччини Єгора Дементьєва – трек та шосе. 

Дивимось студію телеканалу  Equalympic, підписуємось на наші соціальні мережі, аби не пропустити цікавинок перед Парижем-2024. Не забуваймо: телеканал Equalympic також є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com

 #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці #ПараВелоспорт

 #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок