A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

За лаштунками дефлімпійської «НЕлегкої» атлетики (повтор ефіру від 12.11.2020)

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 21 лютого 2021 року о 21:00


Сьогодні, 21 лютого 2021 року, у Сумах триває чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед спортсменів з порушеннями слуху. У змаганнях беруть участь 57 учасників з більш ніж 10 областей України. Спортсмени з порушеннями слуху змагаються у наступних дисциплінах: біг, штовхання ядра, стрибки у довжину та у висоту, потрійний стрибок.

Отож, наразі є прекрасний шанс пригадати, як набиралась сил наша дефлімпійська збірна команда перед цими важливими спортивними стартами. Наша знімальна група потрапила на останній у 2020 році збір дефлімпійської дружини, щоб побачити тренування та підготовку до чемпіонату України з легкої атлетики та Дефлімпіади-2021 зсередини. Минулоріч, майже наприкінці осені, наші атлети продовжили собі літо та можливість вільно тренуватися на свіжому повітрі на півдні Туреччини.

Вашій увазі - прямі включення із учасниками команди, а також «Відверта розмова» із головною тренеркою національної збірної з легкої атлетики серед спортсменів з порушеннями слуху Ольгою Фатєєвою.

Дивимось, підписуємось, ставимо вподобайки та вболіваємо за легкоатлетів-дефлімпійців! Перемагаймо разом!

#Deaflympic #DeaflympicTeamUkraine #ЛегкаАтлетика #Athletics #Дефлімпіада2021 #BestTeam #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок