A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна зимова паразбірна: підсумки і сподівання (повтор ефіру від 26.12.2020)

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 22 лютого 2021 року о 12:20


Лижні перегони та біатлон знову сьогодні будуть у центрі уваги Паралімпійської студії «Від Пхьончхану до Пекіну». І з нами наразі - паралімпійці з ураженнями опорно-рухового апарату.

“За кордоном добре, а вдома краще” кажуть наші збірники, які після «пригод» повернулись у рідний Західний реабілітаційно-спортивний центр, де ми й застали команду.

Разом з учасниками команди Максимом Яровим та капітаном команди Григорієм Вовчинським пригадаємо “шведський полон” на самому початку карантину, а також перший вихід на сніг у Фінляндії у зимовому сезоні 2020-2021.

2020 - втрачений рік? Що очікувати у 2021? Поговоримо з головним тренером національної збірної з лижних перегонів та біатлону Андрієм Нестеренком.

Ми сподіваємось, вам сподобалось це відео. Ставте лайк, коментуйте та поширюйте. А також підписуйтесь на наші сторінки - Національного комітету спорту інвалідів України та Інвамедіа - у ютубі, шукайте більше новин, фото та відео на наших веб, фейсбук та інстаграм сторінках. Побачимось!


#Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Skiing #Biathlon #ЛижніПерегони  #Біатлон #Паралімпіада2022 #ВідПхьончхануДоПекіну #BestTeam

Піднятися на початок