A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Від Ріо до Токіо: парадзюдоїсти завершують сезон

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 21 грудня 2020 року о 13:00


Досить успішно розпочала змагальний сезон 2020 національна збірна команда України з дзюдо серед спортсменів з порушеннями  зору, успішно виступивши на міжнародному турнірі з парадзюдо, який  з 7-11 лютого 2020 пройшов у м. Гайдельберг (Німеччина). Тоді українські паралімпійці вибороли 1 золоту, 5 срібних та 2 бронзові медалі… Тоді ніхто не думав, що це, по суті, будуть перші та прикінцеві великі змагання 2020 року у збірників, бо ще було багато змагальних планів у нашої команди, у тім числі – щодо участі в #Паралімпіада2020. Проте, через пандемію коронавірусу ці плани не здійснились.

Але ж у час адаптивного карантину команді вдалось все ж збиратись на навчально-тренувальні збори, підсумковий з яких цього року пройшов у Туреччині.

Знімальній групі #BroadcastMediaCenter вдалось піймати наших дзюдоїстів в Анталії.  І зараз у прямому ефірі Паралімпійської студії «Від Ріо до Токіо» поцікавимося долею паралімпійських ліцензій, поспілкуємось з головним тренером збірної Михайлом Романкевичем та одним із «старожилів» команди – Дмитром Соловеєм.

А у «Відвертій розмові» побачимо Юлію Іваницьку (дівоче прізвище – Галінська) - дворазову бронзову паралімпійську призерку. Спортсменка зізналася, що вже втомилася від третіх місць і прагне золота Паралімпійських ігор. А також розповіла, як дзюдо познайомило її з майбутнім чоловіком.

Долучайтесь до нашої студії! Підписуйтесь на нас, щоб не пропустити найцікавіше! Більше новин пара- та дефлімпійського руху шукайте на ютуб-каналах "InvaMedia", НКСІУ, а також на офіційному сайті та фейсбук-сторінці Національного комітету спорту інвалідів України.


#Паралімпіада2020 #Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Paralympics #ВідРіоДоТокіо #BroadcastMediaCenter #Дзюдо #Judo



Піднятися на початок