A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Валерій Сушкевич презентував форму паралімпійців в Паралімпійському Парижі

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 27 серпня 2024 року о 22:50

Сьогодні, 27 серпня, за день до відкриття Паралімпіади-2024, вперше було презентовано офіційну і спортивну форму національної паралімпійської збірної команди України, яка бере участь в  ХVII Літніх Паралімпійських іграх. 

" Зверніть увагу на цю форму, бо її більше двох місяців відмовлялись затвердити чиновники Міжнародного паралімпійського комітету, заявляючи, що ми зробили занадто політичною українську форму. 


Категорично забороняли на формі мапу суверенної незалежної України, але ми пробили наші вимоги, щоб Україна у міжнародно визнаних кордонах була на нашій формі. Стверджували, що наша форма має занадто військовий дизайн і забороняли додатковий зелено-військовий колір, який з’явився на нашій формі. 


Ми змогли довести нашу юридичну правоту і українське сприйняття всіх кольорів нашої форми! А ви, наші вболівальники - УКРАЇНЦІ, точно зрозумієте глибоко сучасну і національну філософію нашої форми на найвищому спортивному форумі чотириліття!" - заявив президент Національного паралімпійського комітету України. 

 Вже завтра увечері  - урочиста церемонія відкриття Ігор, на якій спортсмени вийдуть у цивільній формі.  Дивіться  трансляцію на телеканалі Equalympic! 

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com 

#ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт 

#ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок