A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Uber підтримує паралімпійську збірну України

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 27 серпня 2024 року о 19:15

Київ, 26 серпня 2024 – Uber став офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України/Національного паралімпійського комітету України та національної паралімпійської збірної команди України.

В межах співпраці Uber виділив спонсорську підтримку та кредити на рахунок Uber for Business Національному паралімпійському комітету України аби сприяти підготовці та участі у змаганнях української пара збірної. Крім цього, 10 параспортсменів, які були змушені тренуватися за кордоном через війну, отримали можливість діставатися до спортивних баз та арен під час підготовки.

Валерій Сушкевич, президент Національного паралімпійського комітету прокоментував цю співпрацю: «Попри безпрецедентні виклики, з якими доводиться зіштовхуватися нашим спортсменам під час війни, вони продовжують тренуватися й рухати Україну до перемог у світовому спорті. Ми щиро вдячні компанії Uber за підтримку нашої національної збірної, адже кожна медаль під синьо-жовтим прапором сьогодні – це символ незламності України та віри в нашу перемогу».

Зораїда Родрігес, керівниця відділу соціального впливу в Uber заявила: «Вже котрий рік українці продовжують надихати весь світ своєю неймовірною силою духу та жагою до перемоги. Для Uber велика честь підтримати українських параспортсменів на шляху до нових спортивних звершень. Ми сподіваємося, що наше партнерство з Національним паралімпійським комітетом України сприятиме розбудові інклюзивного суспільства в Україні».

Національна паралімпійська збірна команда України у складі 140 спортсменів (96 чоловіків та 44 жінки) візьме участь у 17 із 22 видів спорту, представлених у програмі міжнародного змагання цьогоріч: пара легкій атлетиці, пара пауерліфтингу, пара дзюдо, пара стрільбі з лука, пара настільному тенісі, фехтуванні на візках, пара кульовій стрільбі, пара плаванні, пара академічному веслуванні, пара велоспорті,

голболі, пара каное, пара триатлоні, пара бадмінтоні, пара тхеквондо, бочі та волейболі сидячи.

Бажаємо успіхів національній паралімпійській збірній команді!


***


Про Національний комітет спорту інвалідів України/Національний паралімпійський комітет України 

Національний комітет спорту інвалідів України — найбільша і найуспішніша фізкультурно- спортивна організація України, що займається розвитком паралімпійського і дефлімпійського руху в Україні і виконує роль Національного паралімпійського комітету на міжнародному рівні,  створенням умов для занять фізичною культурою і спортом людей з інвалідністю та фізкультурно-спортивною реабілітацією, включаючи дітей з інвалідністю, а також забезпеченням успішного виступу українських спортсменів у Паралімпійських, Дефлімпійських іграх та інших міжнародних змаганнях, що проводяться під патронатом Міжнародного паралімпійського комітету та Міжнародного олімпійського комітету.

Про Uber

Місія Uber — створювати можливості через рух. Ми запустились у 2010 році, щоб розв’язати просту проблему: як отримати поїздку одним натисканням кнопки? Понад 30 мільярдів поїздок по тому ми створюємо продукти, що наближають людей до місць, де вони хочуть бути. Змінивши спосіб переміщення людей, їжі та речей містами, Uber став платформою, що відкриває світові нові можливості. 

Контакти для медіа:

PBN Hill+Knowlton Strategies

Єлизавета Шкредова

Yelyzaveta.Shkredova@hkstrategies.com

Uber

press@uber.com

Піднятися на початок