A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Урочиста церемонія проводів національної команди на Дефлімпіаду-2019

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 22 листопада 2019 року о 17:09

У вівторок, 26 листопада 2019 року о 17:30 (за адресою м. Київ, ТЦ Gorodok, просп. Степана Бандери, 23, ІІІ поверх, виставковий центр «Pochayna Event Hall») відбудуться урочисті проводи національної дефлімпійської збірної України на ХІХ зимові Дефлімпійські ігри в Італію. Головний партнер церемонії – компанія lifecell.

Запрошуємо усіх представників засобів масової інформації взяти участь в урочистій церемонії проводів національної дефлімпійської збірної команди!

Акредитація на подію для представників засобів масової інформації обов’язкова. Початок проходу журналістів на захід о 17:30, за акредитацією. Тел. для акредитації – 2894330, 0937711064, Наталя Гарач

 

Додаткова інформація для ЗМІ:

Уже через 15 днів з дня нашої Урочистості розпочнуться ХІХ зимові Дефлімпійські ігри, які пройдуть з 12 по 21 грудня у італійській Ломбардії, в трьох північних італійських містечках – Мадезимо, Кьявенна, Санта-Катерина-Вальфурва, у підніжжя Бернінських Альп, у долині Вальтелліна і стануть надзвичайною міжнародною спортивною подією світового дефлімпійського руху.

Зимова Дефлімпіада-2019 буде представлена 6 видами спорту: лижні перегони, гірськолижний спорт, керлінг, сноуборд, хокей та шахи. У головних змаганнях чотириріччя візьмуть участь понад 1000  спортсменів з порушеннями слуху із 40 країн світу.

Національна дефлімпійська збірна команда України (разом із тренерським складом та штабом) буде найбільшою за всю зимову дефлімпійську історію України. Спортсмени-дефлімпійці України вперше у цих Іграх братимуть участь у 5 (!) видах спорту, у тім числі дебютуватимуть у сноуборді та шахах.

Разом з українським дефлімпійцями будуть Наталія Могилевська, DZIDZIO, KAZKA, гурт Антитіла, Артем Пивоваров, гурт Open Kids та хореографічні колективи з інтегрованими композиціями; а також спортивна громадськість з усіх регіонів України.

 

Веб-сторінка: http://paralympic.org.ua/  Контакти: media@paralympic.org.ua , 0937711064, 2894330

Піднятися на початок