A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Українські парафехтувальники - другі на кубкові світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 11 липня 2021 року о 23:25

15 високими нагородами та другим місцем у світі завершила кубок світу у Варшаві національна паралімпійська збірна команда з фехтування на візках. Сьогодні,11 липня, срібну крапку на цьому міжнародному спортивному форму поставила жіноча рапірна команда у складі:  Морквич Наталії (кат. А), Дьолог Надії (кат. В), Мандрик Наталії (кат. А), Єсіної Ольги (кат. В). Загалом у доробку українських парафехтувальників – 4 золоті, 6 срібних та 5 бронзових медалей.

Справжнім тріумфатором від України на цих змаганнях став Шавкун Сергій -  у доробку спортсмена 2 «золота», також чемпіонські звання у Бреус Євгенії та Морквич Наталі.

Всього у змаганнях кубку світу взяли участь 145 спортсменів з 19 країн. Національна паралімпійська збірна команда України у складі 15 спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, поступилась лиш росіянам, та випередила господарку цих змагань  - команду Польщі.

Вітаємо українських парафехтувальників з яскравою перемогою на кубкові світу, який став завершальним етапом перед Паралімпіадою-2020. Попереду лиш Токіо!

Відеоперебіг змагань  - за наступним лінком: https://wheelchairfencing.iwasf.com/competitions/livestream/

#Паралімпіада2020 #Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Paralympics #WheelchairFencing #Fencing #ФехтуванняНаВізках #BestTeam


Піднятися на початок