A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Шостий день чемпіонату світу: українці у трійці лідерів

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 12 листопада 2019 року о 20:48

Українські паралімпійці і на шостий день змагань чемпіонату світу продовжують перемагати в Дубаї та утримувати одну із чільних позицій світової легкої атлетики! Навіть попри те, що сьогодні, 12 листопада,  в національної команди було не так багато змагальних дисциплін, українцям вдалось поповнити скарбничку збірної 1 золотою та 1 бронзовою нагородами. Загалом в України наразі - 19 нагород, серед яких  - 9 золотих, 5 срібних та 5 бронзових медалей, а також 8 рекордів - 3 світових, 3 європейських та 2 особистих. Крім того - ми в ТОП-3 за кількістю золотих медалей серед 122 країн-учасниць чемпіонату світу-2019!

Золоту нагороду сьогодні виборола Лейля Аджаметова (Т13) у бігові на дистанції на 200 м і з результатом 24.35 - це вже друга золота медаль Лейлі, а Оксана Ботурчук (Т12)   з гайдом Микитою Барабановим у бігові на 200 м здобула бронзову медаль з результатом 24.44.

 Вітаємо наших спортсменів з яскравою перемогою! 

Завтра - вже сьомий день  чемпіонату світу, програму якого можна віднайти за наступним лінком: https://www.paralympic.org/dubai-2019/schedule/info-live-results/atdu19/eng/zz/engzz_athletics-daily-competition-schedule.htm?fbclid=IwAR2VuOjQq8CXus6xWzj6vD4CJR-iyM0cKyfcREPSJXzlpcWV7f_ZZAoINhY.  Трансляція наживо на нашій сторінці у фейсбук: https://www.facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine/

Вболіваємо за Україну!


Піднятися на початок