A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Підсумки змагально-карантинного сезону в чоловічому голболі (повтор ефіру від 10.11.2020)

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 16 січня 2021 року о 16:20


Пригадаємо підсумки змагально-карантинного сезону в чоловічому голболі в Паралімпійській студії "Від Ріо до Токіо", яка наживо виходила 10 листопада на офіційній фейсбук-сторінці Національного комітету спорту інвалідів України: https://fb.watch/31Ne2ZnvUD/


У розмові з гравцями-голболістами та головним тренером команди Федором Дубровіним дізнаємось про те, які перемоги були в національної команди впродовж 2020 року, як дні локдауну та карантину переживала національна збірна з голболу, як знаходила вихід із ситуації і в якій формі зараз, які підсумки змагально-карантинного сезону підводить та на що націлена.

Наприкінці студії, традиційно – рубрика «Відверта розмова», в якій гравець збірної Олександр Топорков розказує про свій  спортивний шлях від пауерліфтингу до голболу, розкриває секрет, чому перебрався до Полтави із Донецька, а також ділиться своєю заповітною мрією. 

Ставте лайк цьому відео, якщо підтримуєте наших паралімпійців і вірите в них! Більше цікавинок пара- та дефлімпійського руху шукайте на ютуб-каналах "InvaMedia", НКСІУ, а також на офіційному сайті та фейсбук-сторінці Національного комітету спорту інвалідів України.


#Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Goalball #Голбол #Паралімпіада2020 #ВідРіоДоТокіо #BestTeam

Піднятися на початок