A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

2020: ПІДСУМКИ РОКУ (відео)

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 31 грудня 2020 року о 23:05


Ніхто не думав рік тому, коли перегортав сторінку 2019-го, що 2020 рік буде настільки несподіваним та складним… Тоді ми всі були націлені на Токіо-2020, #Паралімпіада2020 вже майоріла на горизонті…

Проте, не все так сталось, як мріялось: рік виявився непередбачувано іншим через пандемію #Covid19. Ні ми, ні весь світ не буде таким, як був перед цим роком… Ми починаємо вчитись жити у часи пандемії та мріяти про час, коли можна буде вільно дихати…

І тепер на обрії все та ж #Паралімпіада2020, що пройде у серпні 2021 року в Японії, а ще й, крім того #Дефлімпіада2021, яка пройде у грудні в Бразилії. Отож, наступний 2021-ий теж буде унікальним, і, сподіваємось – ультра насиченим та цікавим.

І зараз, за кілька годин до Нового 2021 року, у фінальній в цьому році студії #BroadcastMediaCenter, ми  підбиваємо підсумки разом зі спортсменами і  тренерами: які здобутки року, що минає, запам’ятались та які висновки зроблені, про що мріємо та що бажаємо у 2021 році?

Розпитаємо у головних ньюзмейкерів  - президента Спортивної федерації глухих України Леоніда Касіцького та президента Національного комітету спорту інвалідів України Валерія Сушкевича - про розмови, які ведуться за лаштунками підготовки до Паралімпійських ігор у японському Токіо та Дефлімпійських у бразильському Кашіас-де-Сулі, а також про сподівання та побажання у прийдешньому 2021 році.

Отож, дивимось усі цей насичений прикінцевий ефір 2020 року та, перегортаючи цю сторінку, дякуємо усім,  хто був з нами щодня!

Сподіваємось на вашу любов та підтримку в 2021! Не забувайте підписуватися на наші сторінки в ютуб, а також слідкуйте за новинами паралімпійського та дефлімпійського руху на офіційній веб-сторінці Національного комітету спорту інвалідів України, у фейсбуці та інстаграмі. Побачимось у Новому році!

#BroadcastMediaCenter #Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Паралімпіада2020 #УкраїнськіПаралімпійці #ПаралімпійськийСпорт #ВідРіоДоТокіо #Deaflympic #Дефлімпіада2021 #УкраїнськіДефлімпійці #ДефлімпійськийСпорт #DeaflympicTeamUkraine

Піднятися на початок