A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Пара лучники України: триматись купи, боротись і поборемо!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 20 червня 2024 року о 19:00

Попри всі труднощі, українські пара стрілки з лука продовжують демонструвати світові свою майстерність. Сила духу та незламність – саме ці якості притаманні нашим спортсменам. 

Уже післязавтра, з 22 до 30 травня, після збору у Львові, національна паралімпійська збірна команда зі стрільби з лука візьме участь у міжнародному турнірі в Чехії. Напередодні пара лучники увійшли у десятку найсильніших на Євро-2024. 

Руслан Цимбалюк, призер чемпіонату Європи зі стрільби з лука, висловив налаштування усієї  команди: «Триматись купи, боротись і поборемо. Тому що ми сильні і ми незламні!» 

Бажаємо успіху незламній пара збірній з луку. Україна переможе!  Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com

 #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці #ПараСтрільбаЗЛука #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок