A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Головний тренер з пара стрільби з лука: потрібно стріляти!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 20 червня 2024 року о 12:33

Національна паралімпійська збірна команда зі стрільби з лука посилено готується до Парижу-2024, беручи активну участь у всіх міжнародних спортивних форумах перед Іграми. 

Наприкінці травня пара лучники успішно виступили на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука, який проходив у Римі, виборовши дві срібні та дві бронзові медалі та увійшовши у десятку найсильніших країн Європи.  

Головний тренер команди Олег Авдентов говорить, що команда складається досить сильною і йде добре в кваліфікації, але це, за словами тренера, нічого не означає. «Потрібно стріляти,- каже Олег Авдентов – Один неточний постріл, і ти вже сидиш під шатром і дивишся на інших». 

Уже післязавтра, з 22 до 30  червня, команда постріляє на міжнародному турнірі у Чехії. Бажаємо успіху пара збірній з лука. Україна переможе!  Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com

 #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці

 #ПараСтрільбаЗЛука #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок