A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Новини Дефлімпіади-2023. День 11:Україна- перша на Дефлімпіаді-2023

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 12 березня 2024 року о 20:00


Національна дефлімпійська збірна команда у прикінцевий день Дефлімпіади-2023 виборола фінальну медаль – золоту  нагороду в шахах!  І отже -  у доробку збірної: 10 золотих, 5 срібних та 4 бронзових нагород та вперше за всю історію участі в зимових Дефлімпіадах - перше місце на ХХ зимових Дефлімпійських іграх! На другому місці  - команда Китаю  з 7 золотими нагородами, третє місце  – в команди Австрії – 6 золотих медалей. 

Долучайтесь мерщій до нашого фінального новинного ефіру о 20:00 сьогодні та розділіть з нами радість від перемоги України у дефлімпійському спорті! 

Поширюймо наші переможні новини! Разом переможемо!  

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті https://equalympic.com/. #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Дефлімпійці #Deaflympic2023 #Дефлімпіада2023 #ЛижніПерегони #ГірськолижнийСпорт #Керлінг #Шахи #Сноуборд #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок