A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна паралімпійська збірна команда зі стрільби з луку вийшла у фінал кубку Європи

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 17 серпня 2019 року о 21:26

Направду яскравим, попри насуплену погоду в Україні,  видався сьогоднішній суботній день: на кубкові Європи зі стрільби з лука, що проходить у німецькому місті Вісбаден, національна паралімпійська збірна команда, яка виступає у складі всього 3-х спортсменів, вийшла у фінал кубку та боротиметься завтра, у неділю, за золоті нагороди цього кубку

Це справді хвилююча новина! До речі, дві перемоги сьогоднішні були у боротьбі з російськими спортсменами:  мікст зі стріби з лука (класичний лук) у виконанні українців Дзьоби-Балян Роксолани та Цимбалюка Руслана та власне Роксолани у особистих змаганнях. Атаманенко Сергій вийшов у фінал, перемігши спортсмена з Італії.

Власне 18 серпня - визначальний день для національної команди. Роксолана Дзоба-Балян змагатиметься за золото кубку Європи зі спортсменко Італії, а у дуеті з Русланом Цимбалюком - з командою Польщі.  Атаманенко Сергій боротиметься за золото зі спортсменом з Словаччини.

Що ж - надто спекотний для нас усіх завтра передбачається день. У нас є лінк на пряму трансляцію цього кубку Європи https://www.youtube.com/watch?v=tHuBVbkO-y4&fbclid=IwAR3L19cJh8jUcY-HB2HYkppx5CKrDkca7SRvSVRo6AZPFIRs-j9bWrPafik, можливо, хтось, хто дивитиметься з Європи, зможе долучитись до вболівань за український результат. Що ж стосуєтться України - то у нас спрацьовує геолокація - на жаль, це відео нам не доступне. Але ми можемо дивитись та інтерпретувати для себе результати, користуючись наступним посиланням: http://www.ianseo.net/TourData/2019/6023/c58.pdf?time=2019-08-17+17%3A57%3A15 і разом зі спонсорами та партнерами Національного комітету спорту інвалідів України - компаніями lifecell та ВОЛЯ - вболівати за українських лучників, у яких, до речі, вже є 2 паралімпійські ліцензії до Токіо-2020, здобуті на попередніх змаганнях! 


Піднятися на початок