A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна дефлімпійська збірна: за день до відкриття ХІХ Дефлімпіади

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 11 грудня 2019 року о 21:33

Сьогодні, 11 грудня, національна дефлімпійська збірна команда України  - за крок до відкриття головних зимових міжнародних спортивних змагань для спортсменів з порушеннями слуху. Втім, попри те, що відкриття Ігор завтра, 12 грудня, у нас вже є перша перемога сьогодні - чоловіча команда з керлінгу розгромила господарів Дефлімпіади-2019 - італійців - у вранішній грі з рахунком 16:0, а дівчатка достойно боролись за перемогу з чинними чемпіонами світу - командою Китаю, але поступились їм з рахунком 6:10.

Всі інші команди  - лижні перегони, гірськолижники та сноубордисти, шахісти - тренувались на своїх спортивних об'єктах та налаштовувались на завтрашній день.

Завтра продовжуються керлінгові баталії. Стрімінг з цих змагань можна побачити за наступним лінком: https://www.youtube.com/channel/UCOgOK5UzArt70QJeNcdAMZg 

А увечері відбудеться урочиста церемонія відкриття ХІХ зимових Дефлімпійських ігор.

Спостерігайте за новинами дефлімпійської збірної за хештегом #Дефлімпіада2019 та підтримуйте  підтримуйте нашу команду разом зі спонсорами і партнерами Національного комітету спорту інвалідів України - компаніями lifecell, ВОЛЯ, Моршинська, UCloud, Toyota Ukraine, SPORTMASTER UA. Ваша підтримка - наша перемога! 

Піднятися на початок