A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Кабмін дозволив спортсменам національних збірних команд України проводити індивідуальні тренування в умовах карантину

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 15 квітня 2020 року о 18:34

Сьогодні на черговому засіданні Кабінету Міністрів України прийнято зміни, що були внесені до Постанови КМУ № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, щодо відновлення ІНДИВІДУАЛЬНИХ тренувальних занять (біг, хода, їзда на велосипеді та інвалідному візку) спортсменами штатних команд національних збірних команд України з олімпійських, неолімпійських, національних видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю. Ці зміни діють за умови забезпечення учасників таких тренувань засобами індивідуального захисту. 

Для спортсменів національної паралімпійської та дефлімпійської збірної команд України внесені виключення із заборон, передбачених вказаною Постановою, надзвичайно важливі для забезпечення підтримки спортсменами своєї спортивної форми.

Президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич брав безпосередню участь у розробці цих положень. Дякуючи його співпраці з Міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом та Міністром Кабінету Міністрів України Олегом Немчіновим була прийнята зазначена редакція, яка забезпечить права українських спортсменів з інвалідністю. 

Тримаємо форму!

Перемоги наших спортсменів будуть! 


Піднятися на початок