A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Другі у світі у переддень до завершення кубку світу!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 09 березня 2021 року о 18:43

Сьогодні, у День народження Тараса Шевченка та у п’ятий день кубку світу з лижних перегонів та біатлону, що наразі проходить в Словенії (3-10 березня 2021))  в українців – п’ята золота нагорода та традиційно вже п’ятий український п’єдестал у виконанні наших красунь-спортсменок. У цілому за підсумками п’яти днів змагань національна збірна України – друга за кількістю золотих медалей та за кількістю нагород у цілому: 23 медалі, серед яких – 5 золотих, 8 срібних та 10 бронзових нагород. Вже другий день поспіль Україна випереджає сильну збірну США, а також команди Австрії, Італії, Франції, Німеччини!

Традиційний український подіум (сьогодні – у біатлоні, індивідуальна гонка):

  • Ляшенко Людмила – золота нагорода
  • Батенкова-Бауман Юлія  - срібна нагорода
  • Кононова Олександра – бронзова нагорода 

Срібні нагороди також вибороли:

  • Радь Тарас
  • Шишкова Оксана/Марченко Андрій (гайд)

Найкраще від команди виступає наразі Ляшенко Людмила, у доробку якої - 4 золоті та 1 срібна медалі, після неї йде Кононова Олександра, яка виборола 1 золоту, 2 срібні й 1 бронзову медалі. 

Завтра, 10 березня – прикінцевий день змагань кубку світу з лижних перегонів та біатлону. Вболіваємо за національну збірну команду України!  

Нагадаємо, що всього у змаганнях у м. Кранська Гора/Планіца беруть участь представники 13 країн світу, Україну представляє на цьому важливому міжнародному спортивному форумі 19 спортсменів, у тім числі - 5 гайдів.

Підписуйтесь на сторінку Національного комітету спорту інвалідів України - https://www.facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine, щоб не пропустити змагань та перемог українських паралімпійців!

Фото - Міжнародного паралімпійського комітету; Adrian Stykowski/World Para Snow Sports

#Paralympic #ParalympicTeamUkraine #NordicSkiing #Biathlon #ЛижніПерегони #Біатлон #Паралімпіада2022 #ВідПхьончхануДоПекіну #BestTeam

Піднятися на початок