A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

До уваги ЗМІ: запрошуємо на унікальну подію

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 20 жовтня 2021 року о 11:25

Продакшн Screen Media Ukraine за підтримки Держкіно та Національного комітету спорту інвалідів України представляють перший документальний фільм про розвиток паралімпійського руху в Україні “Людина волі”. Допрем'єрний показ відбудеться 20 жовтня у кінотеатрі “Жовтень” у залі “Гегемон” о 19:00.

Спорт людей з інвалідністю, паралімпійський рух - усім світом визнаний як тріумф людського духу. З кожним днем він все більше привертає  до  себе  увагу світової спільноти: вражає, викликає неймовірне захоплення і доводить, що у житті не існує неможливого. Повнометражний фільм “Людина волі” є першою документальною спробою усвідомити важливість паралімпійського руху в Україні для нашої держави і світу. 

На показ запрошені почесні гості – видатні особистості українського політикуму і становлення української державності, чемпіони-паралімпійці та призери Паралімпійських та Дефлімпійських ігор(1996-2020 рр.) з усіх регіонів нашої країни, спортивна громадськість України та представники громадських організацій людей з інвалідністю України.

Одразу по завершенню допрем'єрного показу пройде прес-конференція за участі Валерія Сушкевича, творців фільму, паралімпійців і багатьох причетних до становлення паралімпійського руху в Україні.


Акредитація обов’язкова! Контакт для акредитаціі - 0937711064




Піднятися на початок