A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

2 роки боротьби за Україну: дефлімпійський фронт

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 04 березня 2024 року о 11:32


24 лютого 2022 року… Ця дата назавжди закарбується у пам'яті кожного українця… день повномасштабного вторгнення… Національна дефлімпійська збірна команда з лижних перегонів була саме на зборах за кордоном, коли росія почала повномасштабну збройну агресію проти українського народу. 

Та дефлімпійці повернулися додому, незважаючи на небезпеку. Особливу небезпеку. Адже людям із порушеннями слуху важче жити під час війни – вони елементарно можуть не почути сигналів повітряної тривоги.  

Як повертались додому і що відчували лижники з порушеннями слуху та як Спортивна федерація глухих України змогла зберегти не тільки цю команду, але й команди з гірськолижного спорту, сноуборду, шахів та керлінгу – в спеціальному проєкті телеканалу Equalympic: “2 роки боротьби за Україну: дефлімпійський фронт”. 

Зараз ці команди виборюють перемоги України на Дефлімпіаді-2023, що з 2 по 12 березня проходить в турецькому Ерзурумі. Вони знайшли в собі сили, щоб перебороти всі проблеми і перешкоди та могутнім щитом стоять на захисті України на своєму дефлімпійському фронті.  

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com. #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Дефлімпійці #Deaflympic2023 #Дефлімпіада2023 #ЛижніПерегони #ГірськолижнийСпорт #Керлінг #Шахи #Сноуборд #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок