A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Завершено сезон, але не підготовку - паратхеквондисти налаштовуються на 2023

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 14 грудня 2022 року о 22:39


У часи темряви і сумніву хороші новини - те, що нас зігріває і надихає. У проміжках між вимкненням світла студія каналу Equalympic продовжує працювати, акумулювати цікаві події року і планувати наступний.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Давайте разом пригадувати найкращі моменти року. І сьогодні говоритимемо про паратхеквондо. Нещодавно українські паратхеквондисти  виступили на одному із прикінцевих міжнародних турнірів серії Гран-прі, заради чого прилетіли у британський Манчестер. І просто в одному з корпусів славетного стадіону Етіхад пройшли змагання.                                                                                                                    

Можна собі тільки уявити цю атмосферу! Втім, чого уявляти, наша знімальна група була разом зі спортсменами, тож просто зараз можемо подивитись, як проходили змагання у студії Equalympic "Спортивний фронт: збірна незламних". Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.tv                                                                                                                                   #Equalympic #СпортивнийФронт #Паратхеквондо #ПаралімпійціУкраїни #ПеремогаУкраїни

Піднятися на початок