A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Вітання з ювілейним Днем народження Валерію Сушкевичу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 14 червня 2024 року о 23:23

Сьогодні особливий день для всієї нашої великої родини – День народження засновника та очільника паралімпійського руху в Україні, Президента Національного комітету спорту інвалідів України, правозахисника та Людини, що змінює світ - СУШКЕВИЧА ВАЛЕРІЯ МИХАЙЛОВИЧА!!!

Шановний Валерію Михайловичу! Сердечно вітаємо Вас з ювілейним Днем народження!

Дякуємо Вам за Вашу мудрість та лідерство! Ваш життєвий шлях є прикладом невичерпної енергії, натхнення та відданості справі. Важко переоцінити Ваш внесок у розвиток паралімпійського та дефлімпійського рухів в Україні! Саме за Вашого керівництва українські спортсмени з інвалідністю стали лідерами світового спорту.

Вдячні Вам за Вашу щоденну важку кропітку працю заради України, за потужне відстоювання прав людей з інвалідністю, особливо у цей надскладний для усіх нас час, коли ворог хоче знищити нашу рідну землю!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії і сил для нових перемог та Великої Перемоги України! Нехай кожен день приносить нові можливості, а Ваші досягнення продовжують змінювати світ на краще!

Многая літа!

З найкращими побажаннями,

загал українських паралімпійців і дефлімпійців,

команди Національного комітету спорту людей з інвалідністю України, Укрцентру «Інваспорт», Broadcast Медіа Центру НКСІУ та телеканалу Equalympic

Піднятися на початок