A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Вітання з Днем народження Валерія Сушкевича

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 14 червня 2020 року о 18:19

Сьогодні для нас усіх у нашій великій паралімпійській та дефлімпійській родині особливий день – День народження Героя України, Уповноваженого Президента з прав людей з інвалідністю, президента Національного комітету спорту інвалідів України Сушкевича Валерія Михайловича! Людини з великої літери, яка змінює світ і змінює кожного із нас в цьому світі, Людини невичерпної енергії та сил, Людини з надзвичайними можливостями, неймовірними задумами та потужною реалізацією!..

Дорогий наш Валерію Михайловичу, прийміть наші щирі, від усіх наших сердець, вітання з новим роком Вашого життя!

Не вистачить слів, аби описати хоч частинку всього того, що Вам вдається здійснювати щодня і того, що Ви мрієте здійснити. Своєю колосальною енергетикою, харизмою та своїми перемогами Ви показуєте нам справжній приклад у житті - як долати перешкоди та зневіру, вирішувати проблеми та працювати на майбутнє – досить часто, не завдяки, а попри все, доводячи всьому світові, що неможливе – можливо!

Важко знайти хоч якусь сферу життя, у якій би Ви були некомпетентні – все, за що беретесь Ви – Вам вдається! Проте мало хто знає, яких надзусиль Вам доводиться докладати, аби так безкомпромісно вирішувати корпоративні для Вас проблеми людей з інвалідністю… Реально вирішуючи проблеми людей з інвалідністю, відстоюючи їхні права, Ви ще й даруєте усім частинку своєї великої душі.

Бажаємо Вам у цей осяйний День великого здоров’я, творчої реалізації та надзвичайних сил у Вашій значимій для української та міжнародної спільноти діяльності. Нехай від сьогодні кожен Ваш день буде осяяний почуттям любові і взаєморозумінням, підтримкою рідних, близьких, соратників та колег! Нехай щодня в геометричній прогресії росте когорта людей, котрі поважають та цінують Вас і котрі працюють разом з Вами заради України!

Любимо та шануємо Вас!!!

Колективи Національного комітету спорту інвалідів України та #BroadcastMediaCenter,
Родина паралімпійців та дефлімпійців України

Піднятися на початок