A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

ВІД УСІХ НАШИХ ЩИРИХ СЕРДЕЦЬ

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 14 червня 2019 року о 04:36

Дорогий наш Валерію Михайловичу!

Сьогодні, у цей неймовірний для нас усіх день – ювілейний День Вашого народження – хочеться щиро привітати Вас, обійняти усім нашим багаточисельним колективом Ваших однодумців та побажати Вам ще більше сил, енергії та наснаги для здійснення усіх, без винятку, Ваших невичерпних потужних планів.

Своєю ШАЛЕНОЮ енергетикою, харизмою та своїм прикладом Ви щодня показуєте нам, як потрібно  перемагати у житті, як долати перешкоди та зневіру, здебільшого - не завдяки, а попри все, щодня доводячи всьому світові, що неможливе – можливо!

Багато десятиліть поспіль реалізовуючи надважку і, водночас, почесну місію в цьому житті по захисту прав громадян України з інвалідністю та впровадженню ідеалів паралімпізму та дефлімпізму, розвитку фізичної культури, спорту та фізкультурно-спортивної реабілітації людей з інвалідністю в Україні та світі, Ви стали – і для кожного нас, і для українського суспільства ЛЮДИНОЮ, ЯКА ЗМІНИЛА СВІТ, Людиною з великої літери, що дарує усім частинку своєї великої душі.

Бажаємо Вам у цей новий для Вас рік ще більше наснаги та успіхів у праці задля тих, хто так потребує Вашої підтримки. Нехай кожен Ваш день буде сповнений любові і взаєморозуміння, і хай супроводжує Вас міцне здоров'я та гарний настрій.

Любимо та шануємо Вас!!!


Колектив НКСІУ

Broadcast Media Center


Піднятися на початок