A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

«Від Ріо до Токіо»: наступництво поколінь в паралімпійському плаванні

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 07 грудня 2020 року о 16:30


Плавання – один із найуспішніших видів спорту національної паралімпійської збірної команди України. На минулій Паралімпіаді-2016 перемоги плавців були найчисельнішими серед усієї збірної - 74 медалі, серед яких 25 золотих, 24 срібні та 25 бронзових. У підсумку - українські параплавці стали другими на цих Іграх за кількістю та якістю нагород.

Що чекати від команди у #Токіо2020 та як налаштовуються на #Паралімпіада2020 спортсмени – поговоримо наживо у Паралімпійській студії «Від Ріо д Токіо».   

В етері з нами будуть представники трьох поколінь національної збірної з плавання: Віктор Смирнов, Ярослав Денисенко та Марина Вербова   — від найдосвідченішого до наймолодшого. На завершення «ковідного року» розпитали спортсменів та головного тренера збірної Геннадія Вдовиченка про підсумки та плани.

У традиційній рубриці студії #BroadcastMediaCenter «Відверта розмова» - Віктор Смирнов - Герой України, багаторазовий чемпіон та призер світу, Європи та Паралімпійських ігор розповів про те, чому обрав плавання, яким видом спорту захоплюється на дозвіллі, а ще пригадав, як йому вдалося перемогти себе після трагічної втрати зору в дитинстві.

Долучайтесь до Паралімпійської студії та підписуйтесь на наші новини, аби перемагати разом з нами!

#Паралімпіада2020 #Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Paralympics #ВідРіоДоТокіо #BroadcastMediaCenter #Плавання #Swimming

Піднятися на початок