A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

«Від Ріо до Токіо»: лекоатлетична збірна підводить підсумки сезону (повтор ефіру від 14.11.2020)

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 01 червня 2021 року о 15:00


2020 рік був особливим для усіх спортсменів. Локдаун, адаптивний карантин та всілякі обмеження стали суттєвими перешкодами на шляху до Токіо-2020. Спортсмени використовували усі можливості, щоб мати змогу потренуватися та не втратити фізичної форми. 


Нелегкий 2020-й паралімпійська збірна команда з легкої атлетики завершувала у Туреччині. Тут трапився унікальний випадок, коли в одному комплексі зустрілися три українські збірні з легкої атлетики: олімпійська, дефлімпійська та паралімпійська. Як це було – у Паралімпійській студії «Від Ріо до Токіо». 

Також почуємо головного тренера національної паралімпійської легкоатлетичної збірної Андрія Фатєєва та спортсменів команди, які поділяться своїми думками про готовність до наступних змагань. 

Ну і, звісно, - у “Відвертій розмові” бронзовий призер чемпіонату світу-2019 Владислав Загребельний розкаже про свій шлях в цьому виді спорту, свою мотивацію взяти участь в Паралімпіаді-2020.

Дивимось Паралімпійську студію #BroadcastMediaCenter та вболіваємо за українських паралімпійців на їхньому шляху до Токіо-2020! 

#Paralympic #ParalympicTeamUkraine #BestTeam #NationalSportsCommitteeForTheDisabledOfUkraine #ЛегкаАтлетика  #NationalTeam #Паралімпійці #ParaAthletic #Athletics #Паралімпійська_команда #Українські_паралімпійці #BroadcastMediaCenter #Паралімпіада2020 #ВідРіоДоТокіо


Піднятися на початок