A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Валерій Сушкевич – людина, котра змінила світ!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 25 травня 2020 року о 21:29


Рік тому, у ці дні, в Європі стартував унікальний міжнародний проєкт “ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ, ЩО ЗМІНИЛИ СВІТ”, лауреатом якого, поруч з потужними світовими постатями –  зіркою теоретичної фізики і популяризатором науки Стівеном Хокінгом, 32-м президентом  США Франкліном Рузвельтом, композитором Людвігом ван Бетховеном, італійським тенором Андреа Бочеллі, бразильським політиком Мара Габрілі та багатьма іншими відомими особистостями з усього світу, що попри інвалідність прославилися видатними досягненнями у різних сферах життя, - СТАВ ЗАСНОВНИК ПРАВОЗАХИСНОГО РУХУ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ В УКРАЇНІ, ПРЕЗИДЕНТ НАЦІОНАЛЬНОГО ПАРАЛІМПІЙСЬКОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ ВАЛЕРІЙ СУШКЕВИЧ.

З неймовірною гордістю згадуємо дні реалізації проєкту,  організованого Сербською республікою за участі дипломатичних представництв 11 країн світу та тривав впродовж року.  У рамках міжнародного правового проєкту  реалізувався цілісний цикл інтерактивних виставок,  проявів на телебаченні та в громадських місцях у різних містах Сербії, присвячених героям проєкту, та публічних виступів-трибун номінантів, організованих посольствами країн-учасниць проєкту.

До речі, саме Валерій Михайлович рік тому спільно з посольством України в Сербії відкрив цей цикл публічних виступів-трибун у столиці Республіки Сербія - Белграді - місті, яке було присвячено міжнародним проєктом саме йому. 

"Ніхто не повинен залишитися байдужим! Ми маємо змінювати світ, і разом ми це зможемо!" - важливий лейтмотив трибуни Валерія Сушкевича, котрий щодня ним реалізується: він і далі змінює нас та продовжує змінювати світ!.. 

Відео #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок