A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Українські паралімпійці яскраво завершили індивідуальні змагання з настільного тенісу на чемпіонаті Європи

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 18 вересня 2019 року о 21:06

Національна паралімпійська збірна команда з настільного тенісу сьогодні, 18 вересня, на чемпіонаті Європи, що з 16 вересня проходить у м. Хельсингборг, Швеція, розпочала медальний відлік України і, водночас, яскраво завершила індивідуальні змагання чемпіонату Європи. У доробку українців: 5 медалей, серед яких 1 золота, 2 срібні та 2 бронзові нагороди. 

Практично три довгі дні тенісних баталій за вихід у фінали і - у кінці сьогоднішнього змагального дня - яскрава золота крапка! Причому, це відбувалось досить цікаво: у прикінцевому безпрецендентному поєдинку за золото змагались представники 8 класу - Дідух Віктор та Ніколенко Максим - володарі однієї командної золотої медалі в Ріо-2016 стали сьогодні суперниками у Хельсингборгу.

Це було незвичне і яскраве дійство, направду достойна, рівна та переможна гра, але сильнішим був Віктор Дідух, з рахунком 3:2 він став чемпіоном Європив Максима Ніколенка - срібна нагорода. Неймовірне відео цього захопливого тенісного поєдинку: https://www.facebook.com/ITTFWorld/videos/1157779524417788/?t=102

Ще 1 срібну медаль України виборов Кац Лев (клас 9) та по одній бронзові медалі у Литовченко Марини (клас 6) і Косміної Наталі (клас 11).

Усі тенісні поєдинки наживо можна відслідковувати за посиланням https://www.youtube.com/playlist?list=PLu9LvZZGJPEy4J_aiDTJ5CVVwRU2YRkdW&fbclid=IwAR190KwHW8lKlfzYZOV-7yb8WV7XlqX1Pi7oFhwVmwD_zMoEn-OTIYOEShA

У чемпіонаті Європи беруть участь 311 спортсменів з 32 країн, команда України представлена 13 спортсменами.

Разом зі спонсорами та партнерами Національного комітету спорту інвалідів України - компаніями lifecell та ВОЛЯ - вітаємо чемпіона, призерів та усю національну паралімпійську збірну команду з настільного тенісу з високими нагородами чемпіонату Європи. Бажаємо усім показати і у командних змаганнях чемпіонату Європи справжній український результат!

Піднятися на початок