A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Українські параатлети розпочали медальний відлік чемпіонату світу бронзою

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 07 листопада 2019 року о 23:45

Національна паралімпійська збірна команда з легкої атлетики сьогодні, у перший день чемпіонату світу, що наразі проходить в м.Дубаї, ОАЕ, виборола першу медаль і вона - бронзова.

Володарка почесної бронзи  - зірка паралімпійської легкої атлетики Лейля Аджаметова (T13), яка стала третьою у бігові на дистанції 400 метрів. Щось не так сьогодні склалось у нашої зірочки, адже у попередньому кваліфікаційному відборі вона виступила з кращим результатом і була першою. 

Програма змагань за наступним лінком: https://www.paralympic.org/dubai-2019/schedule/info-live-results/atdu19/eng/zz/engzz_athletics-daily-competition-schedule.htm?fbclid=IwAR2VuOjQq8CXus6xWzj6vD4CJR-iyM0cKyfcREPSJXzlpcWV7f_ZZAoINhY

Трансляція наживо на нашій сторінці у фейсбук: https://www.facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine/

Новини з чемпіонату на нашій сторінці: https://paralympic.org.ua

Нагадаємо, що більш ніж 1400 паралімпійців із 122 країн світу беруть участь у чемпіонаті світу з легкої атлетики. Україна представлена 37 спортсменами-паралімпійцямиНе забуваймо підтримувати українських паралімпійців. Ваша підтримка - наша перемога!

А ми вітаємо команду із цим бронзовим почином та бажаємо шквалу яскравих перемог на легкоатлетичних аренах цього вирішального перед Токіо-2020 чемпіонату світу. Все буде Україна! 


Піднятися на початок