A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

У перший день змагань Дефлімпіади українці вибороли повний комплект нагород

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 13 грудня 2019 року о 21:33

Національна дефлімпійська збірна команда успішно розпочала змагання Дефлімпіади-2019: у перший день Ігор команді вдалось вибороти повний комплект нагород. Причому золоту і бронзову медалі - у вранішній сесії лижних перегонів (вільний стиль), а срібну крапку було поставлено у шаховому бліці. За підсумками першого дня змагань українці - другі в турнірній таблиці Дефлімпіади.

Історичну золоту нагороду, до якої національна команда йшла майже 20 років, на дистанції 10 км виборов Дмитро Мажаєв - дебютант національної збірної.  Вже на фініші суперники дивувалися швидкості Дмитра, адже найближчого переслідувача-росіянина він випередив більш ніж на 1 хвилину.  Єлізавета Нопрієнко завоювала бронзову медаль. Це її другі Дефлімпійські ігри і перша особиста нагорода. 

Укінці саме перемогою в шахах команда підвела успішну риску першого змагального дня: Тетяна Бакланова виборола срібну медаль у бліці.

Завтра, 14 грудня, у другий день змагань продожуватиметься боротьба за високі нагороди #Дефлімпіада. Українці змагатимуться у лижних перегонах (спринт), сноуборді (гігант слалом), керлінгу та шахах (командні змагання). 

Спостерігайте за новинами дефлімпійської збірної за хештегом #Дефлімпіада2019 і тут - ХІХ зимові Дефлімпійські ігри 2019 року: Україно, вперед! та підтримуйте нашу команду разом зі спонсорами і партнерами Національного комітету спорту інвалідів України - компаніями lifecell, ВОЛЯ, Моршинська, UCloud, Toyota Ukraine, Victoria Koroleva - Виктория Королёва, SPORTMASTER UA.

Ваша підтримка - наша перемога!





Піднятися на початок