A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

У Києві запрацює медіа-школа для людей з інвалідністю

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 29 січня 2020 року о 15:40

Унікальна новина! Національний комітет спорту інвалідів України, Національна Асамблея людей з інвалідністю спільно з Київським національним університетом ім.Шевченка (а власне Інститутом журналістики КНУ ім. Т. Шевченка) започатковує МЕДІА-ШКОЛУ «Другий подих» для екс-спортсменів (паралімпійців та дефлімпійців) та людей з інвалідністю.

Медіа-школа «Другий подих» надасть реальний шанс екс-спортсменам-паралімпійцям/дефлімпійцям залишатися і далі у спорті, але вже в ролі журналіста: розповідати широкій аудиторії всі тонкощі тренувань і виступів наших спортсменів, створюючи інформаційні випуски, коментуючи змагання і чемпіонати, будучи автором власного відеоблогу. Окрім екс-спортсменів в медіа-школі навчатимуться люди з інвалідністю, які хочуть відкрити в собі нові таланти та наповнити своє життя іншими сенсами. До речі, навчання у школі - безкоштовне! 

Відкриття медіа-школи відбудеться завтра, 30 січня, о 14:00 в Інституті журналістики КНУ ім. Т. Шевченка, вул Ю. Іллєнка, 36/1, 3 поверх, зала Вченої ради.


У відкритті візьмуть участь:
➡Валерій Сушкевич - Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю;

➡Володимир Бугров - професор, проректорз науково-педагогічної роботиКиївського національного університету імені Тараса Шевченка;
➡Володимир Різун - професор, директор Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка;

➡викладачі Медіа-школи "Другий подих";

➡представники громадянського суспільства, члени національної паралімпійської та дефлімпійської збірних команд України;

➡студентство

Акредитація для представників засобів масової інформації обов'язкова! Тел.для акредитації
- 0937711064

Піднятися на початок