A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Тріумф українських пара стрільців у Європі

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 08 червня 2024 року о 12:28

Чемпіонат Європи з пара кульової стрільби у іспанській Гранаді завершився тріумфом для української паралімпійської збірної! 16 медалей - з яких 5 золотих, 6 срібних та 5 бронзових, один рекорд світу та перше місце в Європі за кількістю нагород!

 Сильні суперники - представники 31 країн Європи -  та запекла боротьба тримали напругу до останньої хвилини.  Цей чемпіонат став справжнім випробуванням для українських пара стрільців. Їм довелося змагатися з найсильнішими атлетами з усієї Європи, долаючи не лише жорстку конкуренцію, але й емоційне напруження, пов'язане з війною в Україні. 

Про перемогу України у європейській пара стрільбі кульовій – у сюжеті телеканалу Equalympic. 

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці  #ПараКульоваСтрільба #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCente #ШляхДоПарижу

Піднятися на початок