A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Спартакіада "Повір у себе": фінальні змагання з футболу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 22 травня 2023 року о 16:00


Фінальні змагання ХХХ Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю, присвячені 32-ій річниці Незалежності України, продовжуються. З 22 по 25 травня триватимуть змагання з футболу (спортсмени з наслідками дитячого церебрального паралічу та порушеннями слуху), голболу (спортсмени з порушеннями зору) та волейболу (спортсмени з порушеннями слуху).

Змагання проводяться у Закарпатській області, за підтримки Міністерства молоді і спорту України, Укрцентру з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт», Національного комітету спорту інвалідів України та Закарпатського регіонального центру «Інваспорт»

Сьогодні, 22 травня, у фокусі телеканалу Equalympic  - змагання з футболу серед юних спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу ( Рівненська-Черкаська) та порушеннями слуху ( Рівненська-Івано-Франківська; Київська-Закарпатська).

Всього у змаганнях з футболу серед спортсменів з порушеннями слуху візьмуть участь юні футболісти з Закарпатської, Івано-Франківської, Київської та Рівненської обл., з наслідками ДПЦ – з Волинської, Черкаської та Рівненської обл.

Дивимось трансляцію від телеканалу Equalympic та вболіваємо за наших юних спортсменів! Разом переможемо!

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.tv.

#Equalympic #СпортивнийФронт #ПовірУСебе #ПеремогаУкраїни

Піднятися на початок