A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

«Шлях до Парижу»: у фокусі - українські пара легкоатлети

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 08 серпня 2024 року о 20:00

Не дивлячись на ускладнені через війну тренування, українським паралімпійцям вдається покращувати свою форму і ефективно готуватись до Паралімпійських ігор. 

Загалом збірна здобула 126 ліцензій і виступати в Парижі у складі  140 спортсменів (96 чоловіків та 44 жінки) у всіх запланованих 17 видах спорту із 22, представлених у програмі ігор Паралімпіади-2024: пара легка атлетика, пара пауерліфтинг, пара дзюдо, пара стрільба з лука, пара настільний теніс, фехтування на візках, пара стрільба кульова, пара плавання, пара академічне веслування, пара велоспорт, голбол, пара каное, пара триатлон, пара бадмінтон, пара тхеквондо, боча, волейбол сидячи.

 У доробку пара легкоатлетичної збірної – 27 ліцензій на Паралімпіаду, тож усі ми з нетерпінням чекаємо їхнього виступу на Іграх, а тим часом у студії телеканалу  Equalympic поговоримо і паралімпійським чемпіоном з легкої атлетики  Загребельним Владом про готовність до Парижу. 

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. 

Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com

#ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #ПараАтлетика

 #ШляхДоПарижу #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок