A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Шлях до Паралімпійських ігор-2024 у пара бадмінтоні завершено

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 23 червня 2024 року о 18:10

Насичений графік змагань та лише два місяці між останнім турніром та Паралімпійськими іграми… 

Паралімпійські ігри в Токіо були першими для бадмінтону, як для паралімпійського спорту. Цього разу команда вже точно знає до чого готуватись. Головний тренер збірної Дмитро Зозуля змінив підхід до тренувального процесу, допоміг спортсменам напрацювати тактику на полі та вийти на новий рівень. Так, за останній міжпаралімпійський сезон Оксана Козина стала чемпіонкою світу, а Олександр Чирков - срібним призером чемпіонату Європи. 

На Паралімпіаді в Парижі українську команду представлятимуть Олександр Чирков ти Оксана Козина. Команда сподівалась на ліцензію ще й для Ніни Козлової, але пробитися в топ-6 через жорстку конкуренцію в класі Ніні не вдалось. Втім результати спортсменки зростають. Чому сприяє частково і нова спаринг-партнерка Козлової. Адже нещодавно команду поповнила колишня плавчиня Анастасія Завалій, яка грає у класі з Ніною. 

Останній рейтинговий турнір щойно завершився у Шотландії у місті Глазго, і як  його результати вплинули на ситуацію для команди – дивіться в сюжеті телеканалу Equalympic. 

Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.com #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Паралімпійці #ШляхДоПарижу #ЗбірнаНезламних #ЗбірнаНескорених #BroadcastMediaCenter #ПараБадмінтон

Піднятися на початок