A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Президент України нагородив дефлімпійців-переможців ХХ зимових Дефлімпійських ігор

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 19 березня 2024 року о 14:28


Одразу по приїзду в Україну Президент України зустрівся з національною дефлімпійською збірною України, яка тріумфально  - 19 високими нагородами, 10 з яких - золоті – завершила ХХ зимові Дефлімпійські ігри. 

Президент привітав спортсменів та їхніх тренерів із цим надзвичайним переможним результатом: «Попри всі складнощі ви змогли здобути для України першість. І важко оцінити, як це важливо сьогодні. Як важливо мати перемоги для України. Тому що та одна перемога, заради якої ми боремося, наші хлопці й дівчата віддають життя на фронті, та велика перемога, яка обов’язково буде, – вона складається з таких важливих днів, таких перемог, яку ви здобули».

За словами Володимира Зеленського, такий історичний результат на зимових Дефлімпійських іграх є ще одним доказом того, наскільки наші спортсмени та українці сильні, а український характер переважає будь-які виклики та обставини.

«Я дякую всім вам за волю до перемоги, за ваше вміння долати труднощі. За всю ту повагу, яку принесли ваші результати всім українцям, українському прапору, українському народу. Пишаюся вами надзвичайно. Слава Україні!» – підсумував Президент.

Під час урочистості Володимир Зеленський нагородив дефлімпійців, які вперше за роки незалежності України перемогли в загальнокомандному заліку на зимових Дефлімпійських іграх.

Відео надане Офісом Президента України

 #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #Дефлімпійці #Deaflympic2023 #Дефлімпіада2023 #ЛижніПерегони #ГірськолижнийСпорт #Керлінг #Шахи #Сноуборд #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок