A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національний комітет спорту інвалідів України транслюватиме наживо чемпіонат світу з паралімпійського плавання

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 09 вересня 2019 року о 10:30

Лише година залишилась до початку найважливіших змагань в паралімпійському плаванні на шляху до чергових літніх Паралімпійських ігор, що пройдуть у Токіо в 2020 році... Національна паралімпійська збірна команда України з плавання у складі 43-х спортсменів з 9 по 15 вересня 2019 року братиме участь у цих важливих міжнародних спортивних стартах, які визначать володарів паралімпійських ліцензій до Токіо-2020.

Передбачається, що близько 600 спортсменів з 60 країн світу візьмуть участь у цьому вирішальному перед Токіо-2020 чемпіонаті світу. Цей чемпіонат світу у Лондоні-2019 стане дев’ятим за рахунком чемпіонатом світу з плавання, що проводиться під егідою Міжнародного паралімпійського комітету. 

Серед складу національної збірної команди: 27 спортсменів – з ураженням опорно-рухового апарату, 15  - з порушеннями зору та 1  - з порушенням фізичного та розумового розвитку. З них – 12 – дебютантів

Змагання цього чемпіонату (ранкові (кваліфікаційні) та вечірні сесії) транслюватимуться також наживо на фейсбук-сторінці Національного комітету спорту інвалідів України: https://www.facebook.com/groups/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine/.  На наших каналах Youtube транслюватимуться вечірні сесії:https://www.youtube.com/channel/UC8Dek31KgPUC_NNJx1z49Iw  та https://www.youtube.com/user/invamedia/featured/ 

Також Національним комітетом спорту інвалідів України та його Медіа Центром (офіційним мовником цих змагань в Україні) отримано ліцензійні права на трансляцію цього чемпіонату світу з плавання  на телебаченні. Запрошуємо усі телеканали до співпраці (щодо отримання субліцензійних прав), телефон для довідок: 044 289 43 30.

Долучайтесь! Станьте частиною нашої спільної перемоги! 

Піднятися на початок