A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна збірна з боча успішно завершила сезон-2019

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 04 листопада 2019 року о 16:23

Гарно, коли понеділки розпочинаються перемогами українських паралімпійців! Національна паралімпійська збірна команда з боча успішно завершила сезон-2019: українці везуть додому одну срібну та одну бронзову медалі з міжнародного турніру з боча, що щойно завершився у португальському місті Повуа ді Варзін.

Срібну медаль здобув Антон Колінько (ВС4 ) в індивідуальній програмі: у півфіналі переміг британця Stephen McGuire з рахунком 7:2, а у фіналі трішки, з рахунком 4:5 поступився тайцю Pornchok Larpyen.

А "трійця" у складі Окулова Андрія, Коненко Наталі та Колінька Артема вибороли бронзу в парних змаганнях ( BC4 ), перемігши команду володарки турніру - Португалії - з рахунком 4:3. 

Усі результати змагань можна віднайти за наступним лінком: http://bisfed2019-povoa-ind.sport80.com/app/main/?fbclid=IwAR3jj6XHD49_T3xA2_CisHPTfIs3JGYiJ2c6gdEKmdx07toD0YME7AzBPxM#/matches   

До слова сказати -  у складі збірної України - 3 спортсмена, які боролись за перемогу з представниками 24 країн-учасниць. Вітаємо наших переможців, тренерський склад та усіх причетних та бажаємо нових яскравих результатів на шляху до Токіо-2020!


Піднятися на початок