A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна збірна команда України яскраво завершила змагання Дефлімпіади-2019

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 21 грудня 2019 року о 12:45

Сьогодні увечері відлунають завершальні фанфари ХІХ зимових Дефлімпійських ігор, і наразі команда готується вийти на урочисту церемонію закриття Дефлімпіади з надзвичайно високим результатом: 4 золоті, 4 срібні та 3 бронзові медалі. Яскравий український зимовий дефлімпійський підсумок, якого досі не було і до якого наші дефлімпійці йшли довгих 20 років! Українці - другі за загальною кількістю медалей та треті - за кількістю золотих нагород!

Вчора, у надзвичайно напруженій шаховій боротьбі, команді шахісток вдалось втриматись психологічно та вибороти четверте золото України. Золоті медалі у командних шахах вибороли: Руденко Інга, Осипова Альона, Мироненко Наталя, Лянгузова Аліна, Гончар Світлана, Бакланова Тетяна. Окрім того, у цьому дебютному для Дефлімпіади виді спорту в України є ще й срібло у бліці - Бакланова Тетяна виборола його в перший день змагань цих Ігор.

У лижних перегонах свої яскраві перемоги показали:

  • Мажаєв Дмитро - 3 золоті медалі;
  • Андріїшин Андрій - 1 срібло; 
  • Мандзюк Павло - 1 срібло;
  • Лаврик Анастасія - 1 срібло (командний спринт);
  • Пишняк Володимир - 1 срібло (командний спринт);
  • Денисенко Руслан - 1 бронза;
  • Нопрієнко Єлізавета - 2 бронзи

Найкраще від команди України виступили Мажаєв Дмитро - 3 золоті нагороди та Бакланова Тетяна  - 1 золота та 1 срібна медалі. 

Щиро вдячні усім, хто підтримав нашу команду разом зі спонсорами і партнерами Національного комітету спорту інвалідів України - компаніями lifecell, ВОЛЯ, Моршинська, UCloud, Toyota Ukraine, Victoria Koroleva - Виктория Королёва, SPORTMASTER UA.  Особлива вдячність від усієї команди офіційному технологічному партнеру Комітету компанії lifecell за забезпечення комунікації з командою та зв'язку з Україною! Ваша підтримка - наша перемога!

Завтра, 22 грудня о 19:15, в аеропорту Бориспіль (термінал D) ми усі зустрічатимемо переможну національну дефлімпійську збірну команду, яка так успішно виступила на ХІХ зимових Дефлімпійських іграх. Акредитація для мас-медіа обов'язкова (0937711064 - телефон для акредитації).



Піднятися на початок