A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна паралімпійська збірна команда з фехтування стартувала двома золотими медалями на чемпіонаті світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 05 липня 2021 року о 22:27

Національна паралімпійська збірна команда з фехтування на візках виборола у перший день чемпіонату світу з фехтування на візках серед спортсменів категорії С та шабельних команд, що сьогодні розпочався у м.Варшава (Польща), 2 золоті нагороди.  Обидва «золота» України були завойовані у фінальних поєдинках з представниками Росії, яка на цих змаганнях, згідно санкцій, виступає без ідентифікації своєї країни, під нейтральним прапором.

Отож, Сергій Шавкун став першим в індивідуальних змаганнях у шпазі категорії С.

Також  - «золото» в чоловічої шабельної команди: Андрій Демчук (кат. А), Манько Артем (кат. А), Серьоженко Дмитро (кат. В) та Дацко Антон (кат.В).

Відео цього дня змагань за наступним лінком:

https://youtu.be/LRhglCvF4mA

В чемпіонаті світу беруть участь 56 учасників з 12 країн світу. Україну представляє 15 спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Завтра в бій вступають жіноча команда шаблісток, Сергій Шавкун кат. С в рапірі, а також в категорії С в рапірі стартує Шептицький Сергій. Лінк на змагання:  https://youtu.be/RP4gvVJKMwE. Дивимось і вболіваємо за Україну!

#Паралімпіада2020 #Paralympic #ParalympicTeamUkraine #Paralympics #WheelchairFencing #Fencing #ФехтуванняНаВізках #BestTeam



Піднятися на початок