A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна паралімпійська збірна команда України: НЕПЕРЕМОЖЕНІ!!!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 13 листопада 2019 року о 23:43

Сьогодні, коли до завершення чемпіонату світу з легкої атлетики залишилось лише два дні, повітря в #Dubai2019 стає все гарячішим: кожна із 122 країн-учасниць хоче "вирвати" перемогу і дістатись фінішу цього міжнародного спортивного форму з оптимально високим для себе результатом - і за кількістю нагород і, що основне - за кількістю здобутих паралімпійських ліцензій до Токіо-2020. 

Усі дні чемпіонату світу тут твориться неймовірне, фантастичне дійство, відоме одним лише спортсменам: попри травми, втому, вони досягають, здавалось би - неможливого. 

І хоча сьогодні, 13 листопада, ми без медального результату, але все-таки, попри травми спортсменів, ми - творці неможливого - одна паралімпійська ліцензія сьогодні в кишені національної паралімпійської збірної команди України. Власне Дмитро Прудніков, не зважаючи на серйозну травму боровся до останнього, і хоч не виборов медалі, але став 4-тим з путівкою на Токіо-2020 для України. 

І сьогодні Україна - третя в світі за "золотом" з 19 медалями - 9 золотих, 5 срібних та 5 золотих нагород. 

Одна із творців цього ТОП-3 лідерства національної команди - Лейля Аджаметова (у доробку якої на сьогодні 2 золоті та 1 бронзова медаль). Непереможена!!! Як і вся команда України!

 #BroadcastMediaCenter

Піднятися на початок