A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Національна пара збірна з зимових видів спорту успішно перетнула екватор етапу кубку світу

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 02 лютого 2024 року о 14:57


Українська пара збірна з лижних перегонів та біатлону продовжує перемагати в Італії на вже другому етапі кубку світу, що  проходить в італійському місті – Мартеллі:  за два змагальні дні  українські паралімпійці завоювали  4 золоті, 4 срібні та 1 бронзова нагорода.

 У перший день змагань, національна паралімпійська збірна з  лижних перегонів та біатлону, яка представлена 25 спортсменами з інвалідністю та 8 спортсменами-лідерами (гайдами)  виборола 1 золоту та 1 срібну нагороди у лижних перегонах, спринт, та 3 золоті, 3 срібні та 1 бронзова нагорода у біатлоні (спринт, 7,5 км). 

Попереду ще два змагальні дні і нові рубежі. Тож тримаємо кулачки і вболіваємо за пара збірну з лижних перегонів та біатлону! Все буде Україна! 

Як перемагають українські паралімпійці -  у сюжеті телеканалу Equalympic.  Не забуваймо: телеканал Equalympic є в мережі ОТТ-провайдерів Megogo, Sweet.tv, oll tv, Київстар.ТБ, в кабельній мережі Тріолан та в інших національних та регіональних кабельних та OTT/IPTV мережах. Долучайтесь до наших ефірів на youtube каналі Equalympic та сайті equalympic.tv.

 #ПеремогаУкраїни #Equalympic #СпортивнийФронт #ПараЛижніПерегони #ПараБіатлон

Піднятися на початок