A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

Кубок України з голболу (чоловіки): з мріями та планами на майбутнє

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 27 листопада 2019 року о 12:28

М'яч з дзвіночком та спеціальна темна пов’язка на очі, що не пропускає світло - ось головні атрибути голбольних змагань. Кубок України з цього неймовірно захопливого виду спорту для людей з порушеннями зору, у тому числі – тотально незрячих – нещодавно пройшов у Полтаві. 

У цьогорічному кубку України з голболу серед чоловіків призові місця традиційно розподілили між собою команди Полтавської області. Учасники української національної збірної з голболу розділилися на дві команди, аби відточити свою майстерність на спортивному майданчику. Втім, цього разу боротьбу показали і юні голболісти з інших областей. 

10 команд з різних регіонів України змагалися за золоту медаль кубку, яка дісталася чоловічій команді "Полтавська область - І". З рахунком 8:4 вона обіграла команду "Полтавська область - ІІ". Відповідно, остання стала другою. Третє місце -  у спортсменів з Черкащини. До речі, у складі обох полтавських команд виступають члени національної збірної України, тож такий фінал був цілком передбачуваним. 

Спортсмени, які вперше потрапили на кубок України, та й по суті - всі учасники змагань  - повернулись у свої домівки з новими мріями та налаштуваннями на наполегливу працю, а національна паралімпійська збірна команда з голболу  - на ще активнішу підготовку до Токіо-2020. 

Відео: #BroadcastMediaCenter 



Піднятися на початок