A- Зменшити шрифт
A+
Збільшити шрифт

ХІХ зимові Дефлімпійські ігри відкрито

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, опубліковано 12 грудня 2019 року о 22:52

Яскраві вогні зимової Дефлімпіади 2019 запалали на головній площі італійського містечка Сондріо – саме тут 12 грудня відбулась урочиста церемонія відкриття ХІХ зимових Дефлімпійських ігор. У цій урочистості взяли участь дефлімпійці з 34 країн світу, які з’їхались цього вечора з усіх трьох локацій Дефлімпіади-2019: містечок Мадезимо, Кьявенна, Санта-Катерина-Вальфурва. 

Під жваві оплески вболівальників та жителів міста, українські дефлімпійці пройшли своєрідною червоною доріжкою до місця проведення урочистості та пронесли державний прапор на традиційному параді атлетів.

Для всіх учасників цієї церемонії важливим було почути мовою жестів, що Дефлімпіаду-2019 відкрито і побачити іскринки Дефлімпійського вогню, аби наступних 9 днів голосно заявити про себе на весь світ та бути почутими.

Заряджені шквальними емоціями урочистості, з вірою у власні сили та жагою до перемоги українці готуватимуться до завтрашніх змагань

13 грудня розпочнуть свою боротьбу шахісти, сноубордисти та лижники. А ось в керлерів України вже є перші перемоги. Чоловіча команда виграла вже дві гри зимової Дефлімпіади-2019.

Слідкуйте за сюжетами #BroadcastMediaCenter та новинами від української збірної команди за хештегом #Дефлімпіада2019.

Ваша підтримка – наша перемога! 



Піднятися на початок